Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Two Point Campus

Nyt spil fra Two Point Studios afsløret på Microsoft Store

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

En ny produktside på Microsoft Store har afsløret et ikke-annonceret spil fra udviklerne af Two Point Hospitals, Two Point Studios. Siden blev spottet af Twitter-brugeren Wario64. Denne gang skal du ikke forsøge at styre et hospital, men i stedet et universitetscampus.

Two Point Campus hedder spillet, og det lader dig bygge dit drømmeuniversitet med en række kreative værktøjer: "For the first time, build in the great outdoors as you develop your own delightfully educational campus environment, housing the top teaching facilities in the land. Whether you prefer building on simple foundations, or placing every tree, you can build the university you want," står der i beskrivelsen.

Da der er tale om et Two Point-spil, er det selvfølgelig ikke bare et hvilket som helst universitet. Fremfor normale fag inden for sprog, matematik og naturvidenskab kan spillerne læse til eksempelvis ridder, magiker eller gøgler.

Endnu mangler den officielle annoncering, og derfor ved vi ikke, om spilet udkommer til andre platforme end PC, Xbox og Xbox Series X. Udgivelsesdatoen er foreløbigt også ukendt.

Two Point Campus
Two Point CampusTwo Point Campus

Relaterede tekster

0
Two Point CampusScore

Two Point Campus

ANMELDELSE. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Vi har taget turen tilbage til Two Point County for at bygge universiteter denne gang i Two Point Hospital-opfølgeren.Indlæser mere indhold