Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Microsoft Flight Simulator

Microsoft Flight Simulators filstørrelse mere end halveres med den seneste opdatering

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Microsoft Flight Simulator er et utroligt ambitiøst spil, hvor du i princippet kan flyve over hele verden. Naturligvis fylder spillet derfor en del på din harddisk, men de +170GB, som spillet i øjeblikket fylder, er alligevel en kende i overkanten.

Derfor har Microsoft og udvikleren Asobo Studio arbejdet med filoptimering og har reduceret den indledende installation til blot 83GB.

Der er vel at mærke tale om versionen uden udvidelsespakker, så du kommer stadig til at bruge godt med harddiskplads, hvis du vil have ekstra fly, lufthavne og monumenter.

Den formindskede filstørrelse er en del af patch 1.16.2.0, der nu er tilgængelig til spillet på PC.

En Xbox Series X-version af Flight Simulator kommer ifølge spillets officielle side til sommeren 2021. En Xbox One-version, virker derimod meget usandsynlig, selvom spillet oprindeligt blev annonceret til denne platform.

Microsoft Flight Simulator

Relaterede tekster

Microsoft Flight SimulatorScore

Microsoft Flight Simulator

ANMELDELSE. Skrevet af Claus Larsen

Claus har fløjet højt oppe under himlen blå, og set vores verden fra fugleperspektiv. Nu er han klar med en dom over det nye Microsoft Flight Simulator.Indlæser mere indhold