Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Pokémon Go

The Pokémon Company fik rekordstort overskud i 2020

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

The Pokémon Company har siden 2001 stået for udgivelsen af samtlige Pokémon-spil. Firmaet ejes af Nintendo, Game Freak og Creatures, og de respektive virksomheder er nok i højt humør i øjeblikket, for Pokémon-serien har haft endnu et yderst indbringende år.

Ifølge analytikeren Daniel Ahmad registrerede The Pokémon Company i regnskabsåret 2020 et rekordstort overskud: "Pokémon Go continues to grow and helps The Pokémon Company report its highest profit ever in FY20/21," skriver han på Twitter.

Her retweeter han også en graf fra den franske analytiker Oscar Lemaire, der illustrerer, at virksomhedens overskud steg eksplosivt i 2016 med lanceringen af Pokémon Go, og siden da har man formået at opretholde de store overskud.

Pokémon-serien har i år 25-års jubilæum, og det fejres med hele to store lanceringer: Til november kommer Pokémon Brilliant Diamond/Shining Pearl, og til januar næste år får vi open-world spillet Pokémon Legends Arceus.

Pokémon Go

Relaterede tekster

6
Pokémon GoScore

Pokémon Go

ANMELDELSE. Skrevet af Terje Mardon Kello

Pokémon Go har taget verden med storm, og nu kan vi endelig bringe en dom over det ultrapopulære spil.Indlæser mere indhold