Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Sea of Thieves

Sea of Thieves' soundtrack udkommer på vinyl

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

En af de bedste elementer af Sea of Thieves er det fantastiske soundtrack fra Robin Beanland (Jet Force Gemini, Killer Instinct, Conker's Bad Fur Day), der skaber den perfekte stemning til piratlivet. Soundtracket kan selvfølgelig høres på diverse digitale musiksider, men foretrækker du fysiske plader og er fan af det populære spil, er der nu godt nyt.

Inden længe lanceres Sea of Thieves' soundtrack på hele tre LP'er med samlet 125 minutters musik. Med samlingen inkluderes også en 24-sider lang bog med sangtekster og episke sørøver-historier fra karakteren "Merry" Merrick. Der er i det hele taget tale om en udgivelse, der er en kaptajn værdig, da følgende detalje også er inkluderet: "the center labels on each disc include innovative pop-up papercraft art, which lends a three-dimensional effect in the form of tiny ships, dancing people, and other whimsical Sea of Thieves references"

Du kan bestille den flotte LP-samling på iam8bit.com. Forhåbentligt har du plyndret en del guld, for du skal op med 100 dollars plus told og fragt, hvis du vil have pladerne sendt til Danmark.

Sea of Thieves

Relaterede tekster

Sea of ThievesScore

Sea of Thieves

ANMELDELSE. Skrevet af Magnus Laursen

Microsofts seneste flagskib skorter ikke på charmen, men der er lig i lasten. Laursen er gået planken ud og står klar med en vurdering.

0
Sea of Thieves sejler til tops på Steam

Sea of Thieves sejler til tops på Steam

NYHED. Skrevet af Jakob Hansen

Rares Sea of Thieves har for alvor fået vind i sejlene, efter at den dygtige kaptajn Jack Sparrow har sluttet sig til besætningen takket være udvidelsen A Pirates Life....Indlæser mere indhold