Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Ratchet & Clank: Rift Apart

Ratchet & Clank: Rift Apart i 60fps introduceres med Day 1-patch

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Ratchet & Clank: Rift Apart er en rigtig showcase for PlayStation 5, og derfor skal spillet også køre bedst muligt ud, når det udkommer på fredag, d. 11. juni.

Til det formål har Insomniac Games på Twitter annonceret, at det med spillets Day 1-patch vil være muligt at køre spillet ved 60fps, hvilket giver et mere flydende billede.

Udover den normale "Performance Mode" vil der også være adgang til en "Performance Mode RT." Den sidstnævnte mode tilbyder 60fps og teknologien Ray Tracing, der får spillets lyseffekter til at virke endnu mere realistiske.

Vælder du disse modes vil opløsningen i spillet dog være laverede end 4K. Denne høje opløsning kan du til gengæld få adgang til ved at spille ved 30fps i spillets "Graphics Mode."

Ratchet & Clank: Rift Apart

Relaterede tekster

Ratchet & Clank: Rift ApartScore

Ratchet & Clank: Rift Apart

ANMELDELSE. Skrevet af Ketil Skotte

Den dynamiske duo er tilbage med nye venner, kendte fjender og en billedside, der viser hvad de nye konsoller er i stand til. Vi anmelder comebacket!

3
Vinderne af Ratchet & Clank: Rift Apart

Vinderne af Ratchet & Clank: Rift Apart

NYHED. Skrevet af Jakob Hansen

I sidste uge satte vi et par koder til spillet Ratchet & Clank: Rift Apart på højkant. At serien har gjort et indtryk på mange, kunne ses på de meget forskellige svar vi...Indlæser mere indhold