Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Ratchet & Clank: Rift Apart

Vores anmedelse af Ratchet & Clank: Rift Apart udkommer i morgen

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Er du spændt på det kommende Ratchet & Clank: Rift Apart, der udkommer på fredag til PlayStation 5? Så kan du snart blive klogere på spillet, da vores anmeldelse af spillet udkommer i morgen.

Vores PlayStation-ekspert Ketil har spillet det galaktiske eventyr til ende, og han er klar til at aflægge sin rapport præcist kl. 16:00 i morgen.

Ratchet & Clank er gået hen og blevet en af Sonys mest ikoniske serier, efter at det originale spil udkom til PlayStation 2 tilbage i 2002, så der hviler altså et tungt forventningspres på udvikleren Insomniac Games.

Ratchet & Clank: Rift Apart

Relaterede tekster

Ratchet & Clank: Rift ApartScore

Ratchet & Clank: Rift Apart

ANMELDELSE. Skrevet af Ketil Skotte

Den dynamiske duo er tilbage med nye venner, kendte fjender og en billedside, der viser hvad de nye konsoller er i stand til. Vi anmelder comebacket!

3
Vinderne af Ratchet & Clank: Rift Apart

Vinderne af Ratchet & Clank: Rift Apart

NYHED. Skrevet af Jakob Hansen

I sidste uge satte vi et par koder til spillet Ratchet & Clank: Rift Apart på højkant. At serien har gjort et indtryk på mange, kunne ses på de meget forskellige svar vi...Indlæser mere indhold