Dansk
Gamereactor
nyheder
Call of Duty: Black Ops Cold War
FREMHÆVET: E3 2021 Dækning

Næste Call of Duty-sæson afsløres på torsdag til Summer Game Fest

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det er næppe gået nogle FPS-fans næse forbi, at det kommende Battlefield afsløres på onsdag. I de seneste par år har Call of Duty ellers være det klart førende krigsspil, og de har da heller ikke tænkt sig at opgive tronen uden kamp.

Dagen efter afsløringen af det nye Battlefield, byder EA og Raven Software (der står for den løbende udvikling af Call of Dutys onlinedel) på deres egen præsentation som en del af Summer Game Fest.

"Thursday, don't miss the world premiere first look at @CallofDuty Season 4 during #SummerGameFest Kickoff Live, streaming everywhere at 11 am PT / 2 pm ET / 6 pm GMT [kl. 19 dansk tid]," står der på spillets officielle Twitter-konto.

Den fjerde sæson i Call of Duty: Black Ops Cold War og Call of Duty: Warzone vil ifølge Raven Software byde på en række tekniske forbedringer, der blandt andet gøre det en smule nemmere at satse på finskytterifler og landdistancekamp.

Call of Duty: Black Ops Cold War

Relaterede tekster



Indlæser mere indhold


Cookie

Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.