Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
NYHED - SPONSORERET INDHOLD

Vind Rachet & Clank: A Rift Apart

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Efter at have fuldt Sony i tykt og tyndt siden PS2-dagene er Ratchet & Clank nu snart klar til et helt nyt eventyr på PlayStation 5. Rachet & Clank: Rift Apart foregår ikke blot på flere planeter, men også i forskellige dimensioner, og du kan selvfølgelig forvente det klassiske miks af hæsblæsende platformelementer og kreative våben.

Der er uden tvivl tale om det hidtil mest imødesete spil til Sonys nye konsol, og derfor giver vi nu et par heldige læsere muligheden for at vinde et eksemplar af det galaktiske eventyr. For at deltage i konkurrencen skal du svare på følgende spørgsmål i kommentarfeltet:

Hvad er dit favorit Ratchet & Clank-spil og hvorfor?

Vi belønner de mest tankevækkende eller morsomme svar med digitale koder til spillet.

Ratchet & Clank: Rift Apart

Relaterede tekster

Ratchet & Clank: Rift ApartScore

Ratchet & Clank: Rift Apart

ANMELDELSE. Skrevet af Ketil Skotte

Den dynamiske duo er tilbage med nye venner, kendte fjender og en billedside, der viser hvad de nye konsoller er i stand til. Vi anmelder comebacket!

3
Vinderne af Ratchet & Clank: Rift Apart

Vinderne af Ratchet & Clank: Rift Apart

NYHED. Skrevet af Jakob Hansen

I sidste uge satte vi et par koder til spillet Ratchet & Clank: Rift Apart på højkant. At serien har gjort et indtryk på mange, kunne ses på de meget forskellige svar vi...Indlæser mere indhold