Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Fortnite

Fortnite Chapter 2 Season 7 byder på rumvæsener, Rick og Morty samt Superman

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Fortnites univers er efterhånden ganske bizart. Vi har set masser af crossovers og optrædener fra større brands og karakter, ja, selv fodboldstjernen Neymar er blevet introduceret som en spilbar karakter.

Og nu med spillets Chapter 2 Season 7 får vi endnu flere skøre tilføjelser.

Den seneste sæson bringer først og fremest rumvæsener til battle royale-spillet. De flyvende tallerkner kan kidnappe spillere, men man kan dog også selv overtage kontrollen over de smarte fartøjer. For du fat i det Kymera-skinnet, som er en del af sæsonens battle pass, kan du endda skabe din egen alien.

For at passe med temaet, er der introduceret en række futuristiske våben såsom forskellige rifler og laserpistoler. De flyvende tallerkner giver også adgang til skuer og bolte, der fungerer som crafting-materialer, der lader dig opgradere din loot.

Endeligt får du også et par nye karakterer i form af Superman og Rick & Morty. Både Superman og Rick er nye skins, mens at Morty fungerer som en hakke, hvilet referer til en ældre episode i tegneserien.

Du kan se den nye sæsons trailere herunder:

HQ
HQ
Fortnite

Relaterede tekster

FortniteScore

Fortnite

ANMELDELSE. Skrevet af Sebastian R. Sørensen

98% af jordens befolkning er forsvundet her henover sommeren, og du kan læse med i det følgende, og lære hvordan vores hånd-tamme forsker Sebastian har grebet den situation an i spillet Fortnite.Indlæser mere indhold