Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Ratchet & Clank: Rift Apart

Skørt våben i Ratchet & Clank: Rift Apart åbner en portal til Xbox-spillet Sunset Overdrive

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Sony er ved at køre deres marketingskampagne for Ratchet & Clank: Rift Apart i højeste gear. I den forbindelse afslørede de på Twitter et sjovt våben kaldet Ryno 8. Det vilde våben åbner en portal til andre verdener, som bringer assistanse i form af objekter fra nogle af PlayStations mest populære franchises som Horizon: Zero Dawn, Sly Cooper og Uncharted.

Men den nok mest interessante "gæst" er fra Insomniacs eget spil Sunset Overdrive, der udkom eksklusivt til Xbox One tilbage i 2014. Spillet officielle Twitter-konto poster selv et billede som en del af reklamekampagnen.

Siden den originale lancering af Sunset Overdrive er Insomniac blevet købt af Sony, og spillet har også fået en PC-konvertering. Insomniac har meldt ud, at de ejer rettighederne til spillet, om end den originale aftale med Microsoft måske kan forhindre, at spillet udkommer til PlayStation i den nærmeste fremtid.

Der skulle dog ikke være noget i vejen for, at Insomniac udgiver et Sunset Overdrive 2 til PlayStation 5 på den længere bane, så det bliver spændende at se, hvad de kaster sig over næste gang.

Foreløbigt kan du læse vores anmeldelse af Ratchet & Clank: Rift Apart senere i dag kl. 16.

Ratchet & Clank: Rift Apart

Relaterede tekster

Ratchet & Clank: Rift ApartScore

Ratchet & Clank: Rift Apart

ANMELDELSE. Skrevet af Ketil Skotte

Den dynamiske duo er tilbage med nye venner, kendte fjender og en billedside, der viser hvad de nye konsoller er i stand til. Vi anmelder comebacket!

3
Vinderne af Ratchet & Clank: Rift Apart

Vinderne af Ratchet & Clank: Rift Apart

NYHED. Skrevet af Jakob Hansen

I sidste uge satte vi et par koder til spillet Ratchet & Clank: Rift Apart på højkant. At serien har gjort et indtryk på mange, kunne ses på de meget forskellige svar vi...Indlæser mere indhold