Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Microsoft Flight Simulator
FREMHÆVET: E3 2021 Dækning

Microsoft Flight Simulator lander på konsol på E3's sidste dag afslører butiksoplsag

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Videospilskonferencer handler ofte om fremtidige produkter, men for at skabe lidt ekstra begejstring, bliver der også tit annonceret øjeblikkelige lanceringer. Det er for det meste beta'er, demoer eller mindre spil, men engang i mellem lander der også et Boeing 747 af et spil.

Efter at flere aldersvurderinger af Microsoft Flight Simulator til Xbox Series X til dukket op (hvilket typisk er en indikation af en lancering inden længe) har Gamestop nu listet spillet til lancering den 15. juni. Opslaget er nu fjernet, men nedenfor er et screengrab.

Microsoft holder deres store Xbox & Bethesda Games Showcase på søndag kl. 19:00, så det vil være oplagt at annoncere spilet her som en lille bonus for konsolspillere, der endnu ikke har prøvet kræfter med den omfattende flysimulator.

Microsoft Flight Simulator

Relaterede tekster

Microsoft Flight SimulatorScore

Microsoft Flight Simulator

ANMELDELSE. Skrevet af Claus Larsen

Claus har fløjet højt oppe under himlen blå, og set vores verden fra fugleperspektiv. Nu er han klar med en dom over det nye Microsoft Flight Simulator.Indlæser mere indhold