Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Super Monkey Ball: Banana Mania

Super Monkey Ball Banana Mania byder på mere end 300 klassiske baner

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Sega har med Yakuza og Persona-serien (som de godt nok kun udgiver) efterhånden også fået succes i den moderne æra, men ellers er virksomheden stadig mest kendt for fortidens triumfer.

En af disse var Super Monkey Ball, der oprindeligt udkom til arkaden og senere også til Nintendo GameCube i 2001. I spillet guider du en lille abe i en gennemsigtig kugle i gennem en række forhindringer mens du samler bananer ved at dreje banen op og ned, lidt ligesom i det klassiske Labyrintspil.

Konceptet blev så populært, at der kom flere efterfølgere, og nu kan du opleve eller genopleve mere en 300 baner fra Super Monkey Ball, Super Monkey Ball 2 og Super Monkey Ball Deluxe i samlingen Super Monkey Ball Banana Mania.

Super Monkey Ball Banana Mania indeholder også 12 minispil, en story mode med "creative comic book-style story telling" og lokal co-op for op til fire spillere.

Super Monkey Ball Banana Mania udkommer den 5. oktober.

HQ
Super Monkey Ball: Banana Mania

Relaterede teksterIndlæser mere indhold