Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Ratchet & Clank: Rift Apart

Vinderne af Ratchet & Clank: Rift Apart

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

I sidste uge satte vi et par koder til spillet Ratchet & Clank: Rift Apart på højkant. At serien har gjort et indtryk på mange, kunne ses på de meget forskellige svar vi modtog, da folk havde meget forskellige favoritmomenter fra den snart 20 år gamle serie. Med de mange morsomme og interessante anekdoter var det meget svært at finde vores vindere, men her er de:

danny-boy

Jeg har aldrig følt mig mere populær end i fritidshjemmet!
ligeså snart jeg havde frikvarter, løb vi 5 drenge hen til fritidshjemmet/klubben, for at skrive os op til en tid i gaming rummet.. tilbage i skolen med os, fri kl 13:30, så tilbage i gaming rummet til vores tid! for der skulle f... spilles Rachet and Clank..

Jeg sad og spillede, imens samlede folk sig omkring mig som var jeg Jesus genopståret, folk ville se mig spille, folk ville give mig deres 30 min, de nu havde glædet sig til at bruge selv, men de ville bare se mig spille Rachet and Clank, det stod på længe.. den følelse af populæritet glemmer jeg aldrig haha ( Det lyder sørgeligt, I know) men Rachet and Clank, har altid været et farvorit spil og minde.. fantastisk!

Jeg glemmer aldrig disse momenter

Crazyt

Jeg skal være ærlig det første Ratchet and Clank spil jeg spillede var "Ratchet and Clank" fra 2016. Jeg fik det aldrig købt til min ps4, men da jeg tilbage i dec. var så heldige at skaffe mig en ps5 3 dage før min juleferie startede. Var det, det første spil, som jeg downloadede fra plus collection. Det var også det første spil jeg spillede sammen med min 5 årige dreng, og vi havde det så fedt. Næsten hver morgen i juleferien blev Ratchet and Clank tændt, og så hyggede vi os i flere timer. Udover et fantastisk og morsomt spil, så var det også fedt at fordybe sig i spillet i timer af gangen med sin knægt, som enten bare sad og kiggede med, og også fik lov til at prøve krafter med det. Det fik mig til at tænke på mine første gaming minder, hvor jeg på samme måde sad total fordybet, når min storebror spillede diablo eller Starcraft på sin pc. Og nu er det jo så heldig, at sommerferien er lige om hjørnet, så hvis man vandt, så glæder jeg mig til knægten vækker mig (helst ikke før kl. 8.00) og der så skal games i flere timer om dagen.

Tillykke til vinderne og tak til alle deltagere!

Ratchet & Clank: Rift Apart

Relaterede tekster

Ratchet & Clank: Rift ApartScore

Ratchet & Clank: Rift Apart

ANMELDELSE. Skrevet af Ketil Skotte

Den dynamiske duo er tilbage med nye venner, kendte fjender og en billedside, der viser hvad de nye konsoller er i stand til. Vi anmelder comebacket!

3
Vinderne af Ratchet & Clank: Rift Apart

Vinderne af Ratchet & Clank: Rift Apart

NYHED. Skrevet af Jakob Hansen

I sidste uge satte vi et par koder til spillet Ratchet & Clank: Rift Apart på højkant. At serien har gjort et indtryk på mange, kunne ses på de meget forskellige svar vi...Indlæser mere indhold