Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Grand Theft Auto V

GTA Online lukker snart ned på Xbox 360 og PS3

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Grand Theft Auto Online er en sand pengemaskine for Rockstar, men det er næppe meget af deres indtægt, der kommer fra PS3- og Xbox 360-versionerne af spillet.

Derfor har Rockstar nu besluttet, at lukke for spillets servere til den originale udgave af deres online-univers. Det skriver de på en support-side, hvor det også fremgår, at Max Payne 3 til konsol får lov til at gå på pension.

Fra den 16. september kan du ikke længere købe Shark Cards til GTA Online på de gamle konsoller og samme dag tager Max Payne sin sidste smertestillende pille og lægger pistolerne på hylden. Den 16. december lukker GTA Online.

Du kan stadig spille Max Payne 3 mod dine venner på PC, ligesom GTA Online forsætter i bedste velgående på PC, Xbox One og PS4. Den 11. november udkommer Grand Theft Auto V i en opdateret version til Xbox Series X og PS5, og Rockstar har i den forbindelse lovet yderigere opdateringer til deres store online-univers.

Grand Theft Auto V

Relaterede tekster

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet af Rasmus Lund-Hansen

Årets ubestridt største udgivelse er landet. GTA V er angiveligt det dyreste spil nogensinde. Er pengene godt givet ud? Er det hypen værd? Rasmus fælder dom.Indlæser mere indhold