Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Sea of Thieves

Her er den første gameplaytrailer til Sea of Thieves: A Pirate's Life

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Sea of Thieves udvidelsen A Pirate's Life blev annonceret på Microsoft's E3 pressekonference, og giver en ny kampagne der er væsentligt anderledes end hvad man er vant til. Som de fleste nok har opdaget efterhånden, så er det et crossover med Disneys Pirates of the Caribbean, og der er både ny områder og ny form for gameplay.

Rare lovede en gameplay trailer, og her er den så. Det ligner en frisk blodtilførsel, og man får lov at møde kendte karakterer, såvel som Kraken. Det har man måske så ikke så meget lyst til.

I modsætning til virkelighedens pirater bliver du ikke røvet på åben hav, for det er gratis!

Vi glæder os allerede meget til 22. juni

HQ
Sea of Thieves

Relaterede tekster

Sea of ThievesScore

Sea of Thieves

ANMELDELSE. Skrevet af Magnus Laursen

Microsofts seneste flagskib skorter ikke på charmen, men der er lig i lasten. Laursen er gået planken ud og står klar med en vurdering.

0
Sea of Thieves sejler til tops på Steam

Sea of Thieves sejler til tops på Steam

NYHED. Skrevet af Jakob Hansen

Rares Sea of Thieves har for alvor fået vind i sejlene, efter at den dygtige kaptajn Jack Sparrow har sluttet sig til besætningen takket være udvidelsen A Pirates Life....Indlæser mere indhold