Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Bayonetta 3

Nintendo: Udviklingen af Bayonetta 3 forløber fint

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Siden Bayonetta 3 blev afsløret tilbage i 2017, har fans af serien ventet med længsel efter opdateringer om spillet. De har dog for det meste ventet forgæves, og udover forsikringer om, at udviklingen forløber som planmæssigt, har vi ikke set meget til spillet.

Mange (os selv inklusiv) håbede dog, at se mere til spillet på E3, men efter at Nintendos præsentation var løbet over skærmen på konferencens sidste dag, havde vi endnu ikke set noget til den elegante monsterjæger.

Det lykkedes dog alligevel Gamespot at hive en smule information ud om spillet. I et interview med Nintendos senior product marketing manager Bill Trinen og senior director of localisation Nate Bihldorff fortalte sidstnænte om spillet:"It definitely still exists, I can confirm it."

Trinen gik et skridt videre og tilføjede:

"I will even go one further and say not only does it exist, but it's progressing well. We like to show things whenever we're ready to show them, and certainly we like to show things when the developer's ready to show them. So we didn't have it at E3, but stay tuned."

Selvom PlatinumGames endnu ikke er klar til at vise det kommende Bayonetta, så gav de under Square Enix Presents et grundigt kig på Babylon's Fall, der bliver en live-service titel. Dette spil har dog heller ikke nogen konkret udgivelsesdato.

Bayonetta 3

Relaterede teksterIndlæser mere indhold