Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Pokémon Go

Pokémon Go får snart nye effekter baseret på det virkelige vejr

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Uden tvivl inspireret af spillets gigantiske succes forsætter Niantic med at udviklere videre på Pokémon Go. I den seneste opdatering på deres <a href="https://pokemongolive.com/post/webpagerefresh-2021" target="_blank">hjemmeside</ introducerer udvikleren to forbedrede funktioner: en "real-time sky mechanic" og yderligere Podédex-klassifikationer.

Den grafiske opdatering består i et af himlen i spillet "mimics a player's sky light based on their geographical location." Det fremgår ikke om for eksempel regn eller blæst også vil have indvirkning, men er det overskyet, burde himlen altså fremover være grå i spillet.

Når det kommer til det forbedrede Pokédex lyder beskrivelsen som følger: "Additional Pokédex classifications to keep track of different Pokémon variants and attributes."

Pokémon Go havde sidste år deres højeste indtjening siden lanceringen i 2016.

Pokémon Go

Relaterede tekster

6
Pokémon GoScore

Pokémon Go

ANMELDELSE. Skrevet af Terje Mardon Kello

Pokémon Go har taget verden med storm, og nu kan vi endelig bringe en dom over det ultrapopulære spil.Indlæser mere indhold