Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Ratchet & Clank: Rift Apart

Ratchet & Clank: Rift Apart dominerer de britiske salgslister

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det kan nogle gange være svært at sammenligne salgstal mellem spil, da ikke alle udgivere oplyser disse, og det samme gælder i øvrigt for de mange platforme, som spillene udkommer på. Derfor bliver den britiske salgsliste (af fysiske spil) ofte anvendt som en form for indikator, og her havde Ratchet & Clank: Rift Apart endnu en forrygende uge, skriver Gamesindustry.biz.

Efter ikke overraskende at have domineret det fysiske spilsalg i lanceringsugen, så solgte spillet faktisk 2% mere i ugen efter lancering. Det er lidt af en sjældenhed, da forudbestillinger typisk sikrer, at den første uge er den mest indbringende.

Der var ikke de store ændringer i den øvrige top 10, men det evigt populære FIFA 21 blev overhalet af Minecraft og røg ned på tredjepladsen, på trods af at den verserende EM-slutrunde er med til at drive salget.

Uden for top 10 blev Forza Horizon 4 den store højdespringer, da spillet drønede op på en 22. plads oven på den imponerende afsløring af Forza Horizon 5 til E3.

Du kan se top 10 herunder:


  1. Ratchet & Clank: Rift Apart (1)

  2. Minecraft Dungeons

  3. FIFA 21

  4. Mario Kart 8: Deluxe

  5. Resident Evil: Village

  6. Animal Crossing: New Horizons

  7. Spider-Man: Miles Morales

  8. Minecraft (Switch)

  9. Super Mario 3D World + Bowser's Fury

  10. Grand Theft Auto 5


Ratchet & Clank: Rift Apart

Relaterede tekster

Ratchet & Clank: Rift ApartScore

Ratchet & Clank: Rift Apart

ANMELDELSE. Skrevet af Ketil Skotte

Den dynamiske duo er tilbage med nye venner, kendte fjender og en billedside, der viser hvad de nye konsoller er i stand til. Vi anmelder comebacket!

3
Vinderne af Ratchet & Clank: Rift Apart

Vinderne af Ratchet & Clank: Rift Apart

NYHED. Skrevet af Jakob Hansen

I sidste uge satte vi et par koder til spillet Ratchet & Clank: Rift Apart på højkant. At serien har gjort et indtryk på mange, kunne ses på de meget forskellige svar vi...Indlæser mere indhold