Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Indiana Jones

Bethesdas Indiana Jones blev oprindeligt pitchet tilbage i 2009

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det seneste Indiana Jones-spil med en original historie var Indiana Jones and the Staff of Kings, der i 2009 udkom til Wii, PS2, DS og PSP. I øjeblikket arbejder Machine Games på et nyt, stort Indyspil, der nok er så langt fra et PS2-spil som det er muligt at komme. Men faktisk har spillet rødder, der går helt tilbage til denne tid.

Det forklarer Todd Howard i et interview med The Telegraph, hvor han fortæller, at han i netop 2009 for første gang pitchede ideen om et AAA-spil baseret på den ikoniske eventyrer.

Den gang blev projektet ikke til noget, men siden da er Lucasfilm kommet på Disneys hænder, og de har, udover at genoplive Lucasarts-brandet valgt, at udlicitere deres populære filmserier til en række udviklere - og en af disse er altså Bethesdas Machine Games.

Todd Howard har tidligere fortalt, at spillet i øjeblikket er langt fra en lancering. Alligevel er han dog overbevist om, at slutproduktet nok skal blive godt.

"I really like Indiana Jones but never thought I'd have the opportunity to make a game. And you'll hear about more of that in the future. But the team at Machine Games are the best team in the world to pull this game off and they're doing a phenomenal job," fortæller Howard til avisen.

På filmfronten er Indiana Jones 5 også i fuld gang med optagelserne, om end det er blevet besværliggjort af, at Harrison Ford er kommet til skade med sin skulder.

Indiana Jones

Relaterede teksterIndlæser mere indhold