Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Pokémon Go

Pokémon Go har indtjent fem milliarder dollars siden lanceringen i 2016

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det er svært at begribe, det allerede er fem år siden Pokémon Go landede på mobile enheder. Pokémon var i forvejen et fænomen, men AR-spillet tog for alvor verden med storm, og sommeren 2016 blev i den grad husket for Pokémon-trænere i alle aldre, der rendte rundt og forsøgte at fylde deres Pokédex.

I anledning af spillets fem års jubilæum har Sensor Tower offentliggjort en masse interessant statistik om spillet.

Her fremgår det, at Pokémon Go nu har indtjent fem milliarder dollars, og i modsætning til mange andre mobilspil, er der ikke tegn på at kurven knækker foreløbigt. Faktisk har det første halve år af 2021 været det mest profitable i spillets levetid.

2020 var et udfordrende år for spillet, da mulighederne for at fange Pokémon i det fri var begrænsede af restriktioner i forbindelse med Covid-19. Udvikleren Niantic introducere derfor en række funktioner, der gjorde spillet sjovere derhjemme, hvilket blot endte med at gøre Pokémon Go yderligere profitabelt.

Rapporten afslører også, at spillet er blevet downloadet mere end 632 millioner gange, og at 77% af disse downloads kommer fra Google Play Store.

Pokémon Go

Relaterede tekster

6
Pokémon GoScore

Pokémon Go

ANMELDELSE. Skrevet af Terje Mardon Kello

Pokémon Go har taget verden med storm, og nu kan vi endelig bringe en dom over det ultrapopulære spil.Indlæser mere indhold