Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Resident Evil Village

Resident Evil Village har nu solgt 4,5 millioner eksemplarer

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Efter det skuffende Resident Evil 6 tog Capcom serien i en ny retning med Resident Evil 7: Biohazard, hvilket viste sig at være den rette beslutning. Det syvende kapitel i den klassiske horrorserie har solgt over 9 millioner eksemplarer, men allerede nu begynder det nye Resident Evil Village at ånde det i nakken som et jagende monster.

Twitter meddeler Capcom, at Resident Evil Village nu har solgt mere end 4,5 millioner enheder globalt, og at man altså allerede har nået halvdelen af den fire år gamle forgængers total.

I betragtning af, at spillet blot er 2 måneder gammel, er det ganske pæne tal.

Ved E3 meddelte Capcom, at de grundet den positive modtagelse vil lave DLC til spillet. Vi ved dog endnu ikke, hvornår det ekstra indhold udkommer, men det får næppe nogen negativ indflydelse på spillets imponerende salg.

Resident Evil Village

Relaterede teksterIndlæser mere indhold