Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
No More Heroes 3

Du kommer til at rense toiletter i No More Heroes 3

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Grashopper Manufacture er kendt for at lave nogle af branchens skøreste spil, og det kommende No More Heroes 3 ser ikke ud til at blive en undtagelse. I spillet skal Otaku-lejemorderen Travis Touchdown forsøge at redde jorden fra en invaderende galaktisk prins, men når han ikke er travlt optaget med denne mission, kommer han til at have mere normale jobs.

Spillets kreative bagmand Suda 51 har tidligere lovet, at sideaktiviteterne fra det originale spil vil vende tilbage, så vi blandt andet kommer til at slå græs. Af en række nye screenshots fra Nintendo Everything får vi også et kort kig på en ny aktivitet - toiletrensning.

Ja, Travis er ikke bange for at gøre det beskidte arbejde, og i dette tilfælde går det altså udover spillets toiletkummer. I det hele taget har Travis det godt på toilettet, da det er her, man gemmer sit spil i seriens øvrige kapitler. Grasshopper Manufacture har også tidligere delt toiletpapir ud som en del af seriens markedsføring.

Udover at afsløre det nye minispil inkluderer den seneste information også spillets filstørrelse, der bliver på 6,8 GB.

No More Heroes 3
Åh, Suda51. Hvem andre end dig, du mirakuløse spilskaber, kunne finde på at inkludere et minispil, hvor man skal rense toiletter?
No More Heroes 3No More Heroes 3

Relaterede tekster

0
No More Heroes 3Score

No More Heroes 3

ANMELDELSE. Skrevet af Jakob Hansen

Grasshopper og Suda51's seneste actionbrag er ingen fiasko, men kommer næppe til fuldt ud at overbevise hverken nye eller gamle fans.Indlæser mere indhold