Gamereactor follow Gamereactor / Svenska / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國 / Indonesia
Gamereactor Close White
Log ind medlem


Glemt kodeordet?
Jeg er ikke medlem, men det vil jeg gerne være

Eller log ind med en Facebook-konto
nyheder
Syndicate

Syndicate har besked til piraterne

Opfordrer dem til at søge job


Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus

Når en pirat-gruppe har knækket kopibeskyttelsen på et spil og sendt det ud med deres virtuelle piratskibe, så pakker de ofte en såkaldt .nfo-film med.

Den indeholder typisk et logo lavet med ASCII-grafik, instruktioner til hvordan man installerer spillet, og hilsener til andre warez-grupper.

Sådan en .nfo-fil er der også med i den helt legale udgave af Syndicate, lavet af udvikleren Starbreeze selv, skriver Rock Paper Shotgun. Filen er komplet med ASCII-logo og installationsinstrukser, der lyder som følger:

Install Notes:
~~~~~~~~~~~~~~
1) Insert disc
2) Play ;)

Filen fortsætter endvidere med at fortælle hvor mange folk og hvor lang tid det har taget at udvikle spillet. I vanlig warez-gruppe-stil slutter filen af med at opfordre til at søge job hos Starbreeze - tilsyneladende ud fra devisen om, at hvis du er dygtig nok til at cracke vores spil, så er du sikkert også dygtig nok til at arbejde her.

Syndicate