Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
NBA 2K22

NBA 2K22 har fået udgivelsesdato og højere pris på de nyeste platform

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Ja, det kan vist virkelig ikke komme bag på nogen overhovedet, men der udkommer endnu et NBA 2K-spil i år, og det hedder sjovt nok NBA 2K22. Spillet har, via en pressemeddelelse, fået en udgivelsesdato d. 10 september, og en ny trailer.

Og samme strategi med at tage ekstra for en opgradering til en PS5- eller Xbox Series-version vender også tilbage fra sidste år. Det betyder at spillets PS4-, Xbox One-, Switch-, og PC-versioner koster $59.99, men at PS5- og Xbox Series-versionen koster $69.99. Hvis du gerne vil have begge versioner til en given platform, jamen så bliver det $79.99.

Cover-stjernen i år er Luka Dončić, og du kan se den første trailer herunder.

NBA 2K22

Relaterede tekster

0
NBA 2K22 - De nyeste funktioner og opgraderinger

NBA 2K22 - De nyeste funktioner og opgraderinger

PREVIEW. Skrevet af Jakob Hansen

Visual Concepts fortalte os mere om det kommende 2K, der blandt andet byder på forbedret forsvar, eksklusive funktioner til de nye konsoller, og et krydstogt hvor alle uanset platform er inviterede.Indlæser mere indhold