Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Game Builder Garage

Game Builder Garage får fysisk version til september

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Game Builder Garage har været en pæn succes for Nintendo siden lanceringen i begyndelse af juni. Vi gav spillet en flot anmeldelse, og på de europæiske downloadlister formåede spillet at stryge helt til tops.

Det sidste hænger nok en smule sammen med, at vi her i Europa ikke fik en fysisk version af spillet. Det ændrer sig dog ganske snart, meddeler Nintendo på Twitter.

Her fremgår det, at Game Builder Garage får en fysisk version på vores breddegrader fra den 10. september.

En fysisk version kan nogle gange spare lidt plads, hvis der er trængsel på konsollens hukommelse, da fysiske spil ikke installeres på Nintendo Switch. Game Builder Garage fylder dog under 1GB, så den her version er nok primært rettet mod samlere.

Game Builder Garage

Relaterede tekster

2
Game Builder GarageScore

Game Builder Garage

ANMELDELSE. Skrevet af Jakob Hansen

Nintendo giver en forrygende masterclass i spiludvikling og har måske skabt historiens bedste edutainment-spil.Indlæser mere indhold