Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Resident Evil Village

Resident Evil Village får FSR-understøttelse

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Resident Evil Village er blevet en stor succes for Capcom, og spillet rundede for nyligt 4,5 millioner solgte eksemplarer. Endnu er man kun halvvejs til det samlede salgstal for Resident Evil 7: Biohazard, men forsætter Capcom deres solide post-launch arbejde, er det næppe tvivl om, at man for overgået det forrige kapitel.

Den seneste tilføjelse til spillet er netop blevet afslørret på Twitter, og den er eksklusiv til PC. Den nyeste opdatering har således tilføjet understøttelse af AMD's FSR-teknologi, hvis fulde navn er FidelityFX Super Resolution:

"FidelityFX Super Resolution (FSR) from AMD is now supported. FSR supports higher frame rates on PC for an improved gaming experience," skriver Capcom.

Udover at tilføje understøttelse af AMD's opskaleringsteknik justerer den nye opdatering også på spillets DRM (leveret af østrigske Denuvo), der har givet problemer med ydelsen på PC.

Udover tekniske forbedringer og justeringer arbejder Capcom også på ny DLC til det populære spil.

Resident Evil Village

Relaterede teksterIndlæser mere indhold