Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
New World

Flere spillere klager over at Amazons MMO New World ødelægger deres RTX 3090-grafikkort

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Nvidias GeForce RTX 3090 er blandt spilverdens mest eftertragtede grafikkort, og grundet den globale mangel på mikrochips er de næsten ikke til at få fat på uden at skulle betale ågerpriser.

Derfor er det ekstra ærgerligt, at flere brugere nu advarer om, at den lukkede beta for Amazons nye MMO New World ødelægger deres 3090-kort. Det meddeler Windows Central.

"Playing the New World beta on my EVGA 3090 has fried my graphics card completely. There are many accounts of this same thing happening with the same card with the same game," skriver Twitter-brugeren Gladd, og en tråd om problemet på spillets officielle Reddit-side har på under et døgn fået mere end 400 kommentarer.

Problemet virker til primært at omfatte EVGA RTX 3090-kort, men brugere med andre varianter har også rapporteret, at spillet enten helt har ødelagt deres grafikkort eller ført til overophedning og andre forstyrrelser.

Har du stadig mod på at prøve kræfter med New World fra Amazon Game Studios, så kan det forudbestilles nu inden lanceringen den 31. august.

New World

Relaterede tekster

0
New WorldScore

New World

ANMELDELSE. Skrevet af Anne Zarnecke

Anne har brugt mange, mange dage på Aeternum, og har nu set nok af Amazon Game Studios' gigantiske MMO til at fælle en dom.Indlæser mere indhold