Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Lost in Random

Lost in Random lader dig vinde kampe med både skyvåben, økser, terninger og spillekort

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Lost in Random er et nyt eventyr fra svenske Zoink Games. Spillet har en karakteristisk visuel stil og en interessant verden, men det var kampsystemet, der var i fokus under aftenenes EA Play Live.

Her fremviste udvikleren de såkaldte Dice Battles, som de kalder "an exciting explosive blend of real time action and time stop tactics, where every role of the dices unleashes incredible power."

I det underfundige kampsystem er der både elementer fra trejdepersons-skydespil og brawlers i realtid, men du kan også anvende gambling til at vende slagets gang. Ved at slå med en terning (som desuden er din følgesvend på rejsen) kan du stoppe tiden i nogle sekunder og bruge din indsamlede kort, der fungerer som kraftige specialangreb.

Som du kan se i traileren herunder, ser det ret lovende ud, og vi skal heldigvis ikke vente ret længe, på at prøve kræfter med spillet. Lost in Random udkommer nemlig den 10 september til PC, Xbox, PlayStation og Nintendo Switch.

HQ
Lost in Random

Relaterede tekster

0
Lost in RandomScore

Lost in Random

ANMELDELSE. Skrevet af Jonathan Sørensen

Zoink forsøger at følge op på deres tidligere hit med endnu et anderledes indie-spil.Indlæser mere indhold