Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Apex Legends

Apex Legends næste sæson hedder Emergence og udkommer om under to uger

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Under EA Play Live fik vi blandt andet afsløret en ny spildel til Battlefield 2042 kaldet Battlefield Portal samt det spændende Dead Space Remake. EA fokuserede dog ikke kun på kommende titler, men fortalte også, hvad der næste gang er på programmet for den populære onlineshooter Apex Legends, der udkom tilbage i 2019.

Vi vidste allerede, at sæson 10 ville introducere den nye karakter Seer, men under præsentationen blev vi også fortalt, at sæsonen vil bære titlen Emergence og udkommer den 3. august.

Den kommende sæson byder udover den nye karakter på en opdatering af kortet World's Edge, det nye våben Rampage LMG og Ranked Arenas - tidligere har Arenas blot været venskabskampe så at sige.

Du kan se lidt nærmere på den nye sæson i traileren herunder eller læse mere på spillets officielle hjemmeside. Med kun et par uger til lanceringen vil EA med sikkerhed komme med meget mere information i de kommende dage.

HQ
Apex Legends

Relaterede tekster

Apex LegendsScore

Apex Legends

ANMELDELSE. Skrevet af Anders Fischer

Respawn Entertainment giver os deres bud på en adrenalinpumpende battle royale-oplevelse. Fungerer det dog som tiltænkt?Indlæser mere indhold