Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Lost Judgment

Kom med detektiven på arbejde i den seneste trailer til Lost Judgment

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Sidst vi så noget til det kommende Lost Judgment fra Yakuza-udvikleren Ryu ga Gotoku Studio, var de skøre minispil i fokus.

Denne gang får vi så lov til at se lidt nærmere på privatdetektiven Takayuki Yagami efterforskningsmetoder, der blandt andet involverer en række smarte gadgets.

Takayuki kommer på bedste Hitman-maner til at iklæde sig forskellige forklædninger, ligesom han også får brug for listeskoene, når han sniger sig rundt og åbner døre som en anden master of unlocking.

Udover stealth-elementer vil der også være mere klassisk adventure-gameplay i form af en Search Mode i første person, en Noise Amplifier, der lader detektiven lytte til fjerne samtaler, og en Signal Detektor, der byder på en klassisk gang tampen brænder. Endelig får Takayuki også hjælp af menneskets bedste ven i form af en politihund.

Til tider må Takayuki også lade næverne tale, og vi får også et grundigt kig på spillets dynamiske kampsystem, der nok skal appellere til de mange Yakuza-fans, der fremover skal vende sig til turbaserede kampe i hovedserien.

Lost Judgment udkommer den 24. september til Xbox One, Xbox Series X, PS4 og PS5.

HQ
Lost Judgment

Relaterede tekster

Lost JudgmentScore

Lost Judgment

ANMELDELSE. Skrevet af Anders C. Fischer

Ryu ga Gotoku Studio vender tilbage med en efterfølger til kulthittet Judgment.

5
Yakuza-udvikleren arbejder på ny IP

Yakuza-udvikleren arbejder på ny IP

NYHED. Skrevet af Jakob Hansen

Tilbage i september forlod skaberen af Yakuza-serien, Toshihiro Nagoshi, Ryu ga Gotoku Studio til fordel for et job i den kinesiske virksomhed Tencent. Heldigvis...Indlæser mere indhold