Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Psychonauts 2

Double Fine fortæller at Microsofts ressourcer er blevet brugt på at forbedre bosskampe

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Inden længe udkommer platformspillet Psychonauts 2. Efterfølgeren til Double Fines originale kultspil fra 2005 har været længe undervejs, da den oprindeligt startede livet som en Kickstarter-kampagne tilbage i 2015.

Dengang fik studiet 3,8 millioner dollars i bidrag, og i 2019 købte Microsoft så studiet, hvilket betød endnu flere penge i kassen og, ifølge Double Fine selv, også et bedre spil.

"To quote the age-old adage, you know, money is time," fortæller studiets senior system designer Lauren Scott til Axios, og environment artist Geoff Soulis forklarer, at de ekstra ressourcer blandt andet er blevet brugt på at forbedre spillets bosskampe.

Opkøbet af Microsoft har også haft den konsekvens, at spillet udkommer på lanceringsdagen den 25. august til Xbox Game Pass, hvor man både kan vælge mellem en version til PC, Xbox One og Xbox Series X. På PlayStation-siden må man nøjes med en PS4-version, hvilket betyder, at ydelsen på PS5 ikke vil kunne konkurrere med den dedikerede version til Xbox Series S/X.

Du kan læse vores preview af Psychonauts 2 her, og er du nostalgisk har vi også en anmeldelse af originalen fra 2005.

HQ
Psychonauts 2

Relaterede tekster

Psychonauts 2Score

Psychonauts 2

ANMELDELSE. Skrevet af Anders C. Fischer

Anders har pløjet sig igennem Double Fines seneste, og han er parat til at kalde det et mesterværk.Indlæser mere indhold