Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Star Wars: Knights of the Old Republic

Fans laver animeret serie inspireret af Star Wars: Knights of the Old Republic med Lucasarts velsignelse

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Rygterne siger stadig, at der arbejdes på et stort remake af det originale Star Wars: Knights of the Old Republic, men lige meget hvad, så er der andre der også er interesserede i at genfortælle Biowares episke historie.

En skare af dygtige fans ovre hos Unreal Cinema har løbende, i løbet af de sidste par måneder, udgivet små teasere fra en fortolkning af den historie, dog som animeret miniserie. Sådan nogle projekter skydes dog oftest ned af rettighedsindehaverne, men sådan er det angiveligt ikke i dette tilfælde.

I en separat video siger én af folkene fra Unreal Cinema, at de har rakt ud til Lucasarts, og at de direkte har givet deres velsignelse til projektet.

Det er lige nu planen at projektet skal blive til 10 episoder mellem 30 og 60 minutter i længde, og at de tilsammen vil fortælle hele Star Wars: Knights of the Old Republic-historien.

Du kan følge med her.

Star Wars: Knights of the Old Republic

Relaterede teksterIndlæser mere indhold