Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Pokémon Unite

Pokémon Unite-udvikler beder om feedback efter massiv kritik af pay-to-win elementer

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

For nylig ankom Pokémon Unite til Nintendo Switch, som i øvrigt er en MOBA-fortolkning af universet udviklet af blandt andet Tencent, men modtagelsen fra fans må siges at have været blandet. Blandet andet har der været megen kritik af spillets pay-to-win elementer, og det vil udvikleren nu tilsyneladende forsøge at ændre.

Som Dexerto skriver kan man udstyre sin Pokémon med op til tre Item Enhancers, men disse kan direkte opgraderes ved hjælp adf Aeos, en valuta du kan betale for. Ergo kan de spillere der betaler for mest Aeos få de bedste Item Enhancers i kamp, og dermed har de en stor fordel på slagmarken.

Ét af de to studier der udvikler Pokémon Unite, TiMi, har lagt en rundspørge ud på Twitter, hvor de beder om feedback fra spillerne. Rundspørgen spørger ind til en masse forskellige ting, men ét af aspekterne man kan klage over er dog at spillet "overemphasizes spending money to be successful".

Der er ingen garantier for at mikrotransaktionerne justeres dog.

Pokémon Unite

Relaterede teksterIndlæser mere indhold