Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
The Artful Escape

The Artful Escape får langt om længe en udgivelsesdato

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det føles som om at vi har ventet på The Artful Escape i mange år, og det har vi faktisk også. Spillet er dukket op hos en række større udgiveres pressekonferencer ved blandt andet E3 igennem årene, men nu er udvikleren Beethoven & Dinosaur endelig klar.

Under Annapurnas Showcase-udsendelse i går blev det bekræftet, at spillet ankommer på Xbox Series, Xbox One og PC (igennem Game Pass) allerede d. 9 september.

Men det er ikke alt, for et stjernespækket cast blev også afsløret. Spillet byder på stemmer fra Lena Heady, Mark Strong, Jason Schwartzmann og Carl Weathers for at nævne nogle få.

Du kan se traileren herunder.

HQ
The Artful Escape

Relaterede tekster

0
The Artful EscapeScore

The Artful Escape

ANMELDELSE. Skrevet af Ketil Skotte

Beethoven & Dinosaurs debutspil er en fornøjelse for både øjne og ører, men skuffer desværre på de fleste andre områder.Indlæser mere indhold