Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
PUBG: Battlegrounds

Rygte: PUBG går snart free-to-play

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Der findes efterhånden et hav af store Battle Royale-successer på markedet, og til trods for at de mest succesfulde, som Call of Duty: Warzone, Apex Legends og særligt Fortnite alle er free-to-play, så har PlayerUnknown's Battlegrounds holdt fast i sin introduktionspris. Men det kunne ændre sig inden længe.

PlayerIGN, en kendt dataminer der et utal af gange har gravet korrekt information op om spillet igennem dets kildefiler, har afsløret via Twitter, at der er planer om endelig at gå free-to-play.

"PUBG wants to go free-to-play. They're going to track player responses in a F2P week that's happening next month. Keep in mind, PUBG originally wanted to go F2P in 2019; but didn't get the player response they wanted att from 2019's F2P test."

Det lader til at der er en test igang, men præcis hvorfor responsen var så ringe tilbage i 2019 vides ikke. Måske byder free-to-play opdateringen på en opdateret økonomi med mere forbrugerfjendtlige mikrotransaktioner?

Det er for tidligt at sige, og tag desuden alt det her med et gran salt.

PUBG: Battlegrounds

Relaterede teksterIndlæser mere indhold