Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
King's Bounty II

Her er vinderen af vores King's Bounty II-konkurrence

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

For nylig satte vi gang i en ny konkurrence, hvor du havde mulighed for at vinde en stor King's Bounty II-præmiepakke.

Nu har vi læst jeres svar igennem, og det er i sidste ende Greaseball, der er vinderen med følgende svar:

"Bedste RPG oplevelse for mig? Nemt, Skies of Arcadia til Dreamcast. Ikke kun på grund af spillet var så visuelt flot og historien virkelig greb en. Men også at den verden det var sat i var så godt skruet sammen, ja det var et mere simplet RPG end hvad vi ser i dag. Men hele conceptet der kom senere i spillet efter man fik sit eget skib og skulle finde besætning rundt omkring i spillets verden, som hver gav noget extra til livet ombord på skibet. Plus kampe i luften med andre store modstandere var tur baseret og virkelig godt skruet sammen. Ja der var også kampe mellem de centrale figure og fjender, de var også tur baseret.
Men det som gør det for mig, det som gør Skies of Arcadia til den bedste RPG oplevelse, var at samtidigt med at jeg spillede det igennem, ligeledes gjorde en god ven og hver aften blev der sendt masser af SMS'er(ja det var dengang) imellem os. Hvor langt er du? Har du set den kamp endnu? Ha' et lommetørklæde klar, det blive sørgeligt om lidt?
Den slags beskeder. Det gav så meget til spillet og ens minder om det.
Det ikke så mange år siden jeg spillede GameCube udgaven igemmen, fedt med alle de nye små ting der lagt til spillet. Men stadigvæk, det at dele oplevelsen med en ven, det gjorde det til et fantastisk RPG."

Vi har rakt ud her via Gamereactor, og siger samtidig tak for jeres besvarelser.

King's Bounty II

Relaterede teksterIndlæser mere indhold