Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Cyberpunk 2077

Se Cyberpunk 2077 i 4K via et RTX 3090 og med 50 mods installeret

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

CD Projekt RED er stadig i fuld gang med at forsøge at fikse Cyberpunk 2077, der blev lanceret i december måned med et utal af tekniske fejl, og i det hele taget et mangelfuldt teknisk grundlag.

Siden da har ikke bare studiets ansatte, men også ivrige amatører, arbejdet hårdt på at gøre spillet mere visuelt overdådigt. Det kulminerer i Digital Dreams' seneste video, hvor de fremviser spillet i 4K via et RTX 3090 med DLS 2.2 slået til, og med indstillingerne på "Extreme".

Desuden er der blevet installeret over 50 forskellige mods, der forbedrer alt fra vejreffekter til detaljer på diverse fodgængere. Naturligvis kan de her mods ikke rette at de her fodgængere eksempelvis kun vandrer op og ned af den samme gade hvileløst, men pænere det er det.

Du kan se videoen via ovenstående link. Måske det en dag tager sig sådan ud på de nye konsoller?

Cyberpunk 2077

Relaterede tekster

Cyberpunk 2077Score

Cyberpunk 2077

ANMELDELSE. Skrevet af Damian Cholewa

Vi drager ned ad Night Citys beskidte, neonoplyste stræder for at udforske CD Project Reds ekstremt ambitiøse Cyberpunk 2077.Indlæser mere indhold