Gamereactor Danmark. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi bringer nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Opret en profil i dag! Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk

Richard Imenes

Alle tekster af Richard Imenes

Lords of the FallenScore

Lords of the Fallen

Deck 13 and CI Games har smækket det første rigtigt udfordrende spil til de nye konsoller sammen. Gamereactors udsendte døde ret meget i Lords of the Fallen.

Tekst: Richard Imenes
3
Need for Speed: Rivals

Need for Speed: Rivals

Vi har banket på døren hjemme hos Ghost Games for at høre om udviklingen af årets Need for Speed-titel, og måske endda prøve lidt af spillet.

Tekst: Richard Imenes
Twisted MetalScore

Twisted Metal

Twisted Metal har både klovne og raketter, men det er alligevel ikke så morsomt, som det kunne være. Richard har kørt som en gal og anmeldt spillet.

Tekst: Richard Imenes - GR NO
HQ
4
Prototype 2

Prototype 2

Radical Entertainment følger op på galskaben fra det første Prototype. Gamereactor tog til Canada for at prøvespille, og efterfølgeren ser lovende ud...

Tekst: Richard Imenes GR NO
Need for Speed: The Run

Need for Speed: The Run

Smid bilnøglerne i vejkanten og snup løbeskoene på. Need For Speed: The Run er andet end bare biler. Vi fortæller om den noget anderledes Need For Speed-oplevelse.

Tekst: Richard Imenes - GR NO
Naughty BearScore

Naughty Bear

Richard har været på spil igen. Nej, han ikke limet Magnus kaffekop fast til bordet. Han har i stedet skræmt, lemlæstet og myrdet søde teddybjørne i hobetal.

Tekst: Richard Imenes - Gamereactor NO
Dark VoidScore

Dark Void

Richard og Carsten har grebet jetpacks samt skydevåben, og er taget turen til Bermuda-trekanten for at bekæmpe rumvæsner. Læs deres meninger her...

Tekst: Richard Imenes (Gamereactor NO)
Lost Planet 2

Lost Planet 2

Richard Imenes tog til Monte Carlo for at se nærmere på Lost Planet 2. Hør alt om toeren der bliver grønnere, større og flottere end nogensinde før. Wayne er i den grad tilbage...

Tekst: Richard Imenes
HQ
Dead Rising 2

Dead Rising 2

Lykkens Gudinde har ikke ligefrem holdt øje med fiktive Fortune City, der vrimler med hjernedøde zombier...

Tekst: Richard Imenes
Dante's Inferno

Dante's Inferno

EA gør sig klar til at give krigsguden Kratos kamp til stregen, og vi tog til Firenze for at svinge leen med Dante. Læs om det stort opsatte actionbrag lige her…

Tekst: Richard Imenes (oversat af T.Blichfeldt)