Dansk
Gamereactor
lifestyle

Nyobolt har afsløret en elbil, der kan oplades på mindre end fem minutter

Prototypekøretøjet har et batteri, der kan fyldes op fra 10-80% dobbelt så hurtigt som enhver konkurrent.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

En af de største faktorer, der holder elbiler tilbage og gør folk lidt forsigtige med dem selv i dag, er deres batterier, og hvordan de er fyldt op. I modsætning til køretøjer med forbrændingsmotor og hybrider, der bruger almindeligt brændstof, der er let tilgængeligt fra tankstationer rundt om i verden, kræver elbiler mindre almindelige ladestationer, der ofte tager mindst 30 minutter at genoplade tæt på deres grænser.

Denne teknologi bliver regelmæssigt bedre og bedre, og det næste firma, der ønsker at tage et massivt skridt fremad i EV-rummet, er Nyobolt, der nu har afsløret en prototypebil, der kan genoplade batteriet fra 10-80% på mindre end fem minutter ved hjælp af hurtigopladning på en relevant station.

Nyobolt oplyser, at denne opladningshastighed kræver mindst en 350kW DC-oplader, men selv med dette i tankerne er processen her stadig dobbelt så hurtig som enhver konkurrent på markedet. Nyobolt hævder endda, at dette batteri, som de har udviklet, endda mangler den nedbrydning, der ofte ses med lithium-ion-batterier.

I henhold til specifikationerne siger Nyobolt, at batteriet er en 50Ah 35kWh, der kan levere 155 miles rækkevidde, og den nøjagtige opladningstid fra 10-80% er fire minutter og 37 sekunder.

Dette er en annonce:

Nyobolts direktør for køretøjsbatterisystemer, Shane Davies, sagde: "Nyobolt fjerner hindringen ved langsom og ubelejlig opladning, hvilket gør elektrificering tiltalende og tilgængelig for dem, der ikke har tid til lange opladningstider eller plads til en hjemmeoplader."

Gør denne udvikling dig mere tilbøjelig til at købe en elbil?

Nyobolt har afsløret en elbil, der kan oplades på mindre end fem minutter
Nyobolt
Dette er en annonce:


Indlæser mere indhold