Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Diablo III

Nyt Blizzard-varemærke hentyder til animeret Diablo-serie

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Bestemte rapporter og rygter har svirret i månedsvis om at Blizzard arbejder på en animeret tv-serie fra Diablo-universet, og der er da også større interesse i spilrelaterede tv-serier end nogensinde før. Nu lader et nyt varemærke til at bakke op om rygterne.

Som Spiel Times har opdaget har Blizzard for nylig registreret et nyt varemærke under deres eksisterende Diablo-varemærke.

Varemærkets beskrivelse lyder som følger:

"Downloadable films and movies featuring narratives based on a video game and provided via a video-on-demand service"

Tilbage i september skrev forfatter Andy Cosby, at han arbejdede på en Diablo-serie, men denne besked blev hurtigt slettet. Dog har han nu skrevet følgende via Twitter:

"It's killing me that I can't talk openly about my new super secret project, because my new super secret project is just so frikkin' cool! Soon... very soon..."

Diablo III

Relaterede tekster

Diablo IIIScore

Diablo III

ANMELDELSE. Skrevet af Rasmus Lund-Hansen

Diablo er landet på konsol, og derfor har Rasmus atter iført sig loot-samlerhatten og taget på blodsprøjtende eventyr i Sanctuary.Indlæser mere indhold