Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Borderlands 3

Nyt Borderlands 3 Director's Cut ankommer i næste måned

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Gearbox løftede sløret på Borderlands 3's Directors Cut, og afslørede også nogle af de ting vi kunne forvente af den nye udgivelse. Spillet udkommer d. 18 marts og kommer til at samle alt det allerede udgivede indhold, og tilføje en masse nyt.

En af de største nye tilføjelser til Borderlands 3 Directors Cut er en ny raid boss ved navn Hemovorous the Invincible. Bossen kommer til at være en gigantisk Varkid, som har gemt sig bag en lukket dør på Pandora siden Borderlands 3 udkom. Geabox udtalte om Hemovorous the Invincible dette: "Only the fiercest big game hunters have a chance of kicking her chitinous butt in the pursuit of top-tier loot", Gearbox says. "Better consider your tactics, refine your build, and bring some friends. Oh, and be ready to get caked in Varkid guts - it's going to get messy!" Så forbered jer på at samle jeres hold og bliv dækket af varkid indvolde!

Udover en ny raid boss, kommer Directors Cut også til at tilføje en ny type "mord mysterie" missioner, som foregår på nye lokationer og med en helt ny 'crime scene analysis' mekanik, som Gearbox ikke har udtalt sig yderligere omkring, andet end at mysterierne kommer til at lægge grundlag for Ava's nye podcast omkring disse overnaturlige mord.

Så der kommer til at være masser af nyt materiale at se frem til i næste måned! Men hvis du ikke kan vente så lang tid, så har Gearbox annonceret, at der er masser af nyt allerede i denne måned hvor det Valentins-inspirerede 'Broken Hearts Day' event endnu en gang lanceres. Det starter d. 11 februar og kører helt indtil d. 25 februar, og tilbyder temapassende belønninger for at skyde hjerte, som flyver rundt omkring bestemte "kærlighedsyge" fjender.

Borderlands 3

Relaterede tekster

Borderlands 3Score

Borderlands 3

ANMELDELSE. Skrevet af Claus Larsen

Ventetiden har været lang, og Claus har som inkarneret Borderlands-fan næsten ikke kunne vente. Lever det så op til forventningerne?Indlæser mere indhold