Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
F-Zero 99

Nyt F-Zero er en battle royale eksklusivt til Nintendo Switch Online

Et nyt F-Zero, der allerede er tilgængeligt nu, kombinerer nostalgi og en trendy genre. Og det er ikke, hvad fans havde håbet på.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Der gik rygter om et nyt spil i Nintendos fraværende racerserie til gårdsdagens Nintendo Direct, og det fik vi skam også. Men hvis du havde forventet et spritnyt 3D F-Zero med Mario Kart-lignende produktionsværdier eller et remaster af det elskede F-Zero GX, så blev du nok temmelig skuffet. For det nye F-Zero-spil er en lille battle royale-titel med SNES-grafik, som allerede er ude nu, eksklusivt til Nintendo Switch Online.

Captain Falcon må altså fortsat nøjes med at være en Amiibo og en spilbar karakter i Smash Bros. Ultimate, mens han venter tålmodigt på at kunne give Mario Kart konkurrence i et nyt hovedspil.

Gik du glip af annonceringen eller ønsker at se spillet i aktion, kan du tjekke traileren til F-Zero 99 ud nedenfor.

HQ

Relaterede teksterIndlæser mere indhold