Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Grim Dawn

Nyt fra Titan Quest-holdet

Hjælp Grim Dawn med at blive virkelighed

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Mange af os tæller dagene til Blizzard endelig er klar til at udgive det afsindigt ventede Diablo III, men hvis du er en af dem der har fordrevet ventetiden siden Diablo II med at spille alt hvad genren har at byde på, har du sikkert også brugt adskillige timer på Titan Quest.

Godt nok var spillet ved sin lancering nærmest uspilleligt, men med masser af patches voksede det sig til en af de bedste Diablo-kloner på markedet, hvilket er hvorfor Grim Dawn også lyder så interessant - det er nemlig lavet af det af det samme hold.

Udvikleren mangler dog lidt finanser til at færdiggøre hvad der allerede ser ud til at være et grafisk imponerende actioneventyr med masser af magisk udstyr, og har derfor besluttet sig for at gøre brug af Kickstarter.

På et døgn er der blevet samlet $67,637 ud af $280,000, men slå eventuelt et smut forbi siden og se hvad det hele drejer sig om, hvis du altså mener at du mangler et nyt dungeon crawler-spil til din samling.

Grim Dawn

Relaterede tekster

0
Dungeon crawler-special: Grim Dawn

Dungeon crawler-special: Grim Dawn

NYHED. Skrevet af Thomas Blichfeldt

Det lyder næsten som starten på et eventyr, men engang for lang tid siden (2006) udkom der en dungeon crawler ved navn Titan Quest, der på trods af nogle ret forfærdelige...Indlæser mere indhold