Dansk
Gamereactor
nyheder
Resident Evil 4 (2004)

Nyt gameplay og detaljer fra Resident Evil 4 VR

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Der er mange som ser meget frem til det kommende Resident Evil Village, som er den næste mainline installation i survival horror serien, der udkommer i næste måned. Dog fik vi også en overraskende annoncering ved Capcoms RE Showcase tidligere i måneden, da fanfavoritten Resident Evil 4 nu får en VR-version eksklusivt til Oculus Quest 2. Ud fra hvad vi har set, så er det et omfattende projekt, og meget mere end "bare" en port af spillet.

I kan tjekke den seneste Oculus Gaming Showcase ud herunder, hvor Resident Evil 4 VR bliver vidst frem og der bliver afsløret flere detaljer om 2005 klassikeren. Denne gang er spillet selvfølgelig ikke i tredje person, men derimod første person, men der er også en hel ny måde at tilgå sin inventory på, skifte våben og flere ændringer, som gør det nemmere og mere tilgængeligt for VR mediet.

Der er selvfølgelig også forbedret grafik og bevægelse, og vi glæder os til at få en konkret udgivelsesdato senere i år når Resident Evil 4 VR udkommer til Oculus Quest 2.

HQ
Resident Evil 4 (2004)

Relaterede tekster

Resident Evil 4Score

Resident Evil 4

ANMELDELSE. Skrevet af Thomas Tanggaard

Nej, lidt op... arghhh! Kom nu, drej dig. Tanggaard har spillet Resident Evil 4, denne gang med et frustrerende handicap...

Resident Evil 4Score

Resident Evil 4

ANMELDELSE. Skrevet af Nicolas Elmøe

Leon vender tilbage for at redde præsidentens datter i Pc-konverteringen af Resident Evil 4. Men har Capcom lavet et markværk eller?Indlæser mere indhold