Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Plants vs Zombies: Garden Warfare

Nyt gratis DLC til Plants vs Zombies: Garden Warfare

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

PopCap Games holder hvad de lover, og fortsætter med at udsende gratis DLC til Plants vs Zombies: Garden warfare med masser af indhold. Senere på ugen lander Legends of the Lawn, der indeholer syv nye figurer (herunder Golf Star, Alien Flower og Sanitation Expert) og 200 nye genstande at udsmykke sin figur med.

Derudover tilføjer den spiltypen Taco Bandits, der minder om Capture the Flag, hvor zombier skal hente en taco ud fra planternes jerngreb og føre den til en UFO. Planterne vinder, hvis de formår at holde tacoen under lås og slå.

Du kan se billeder af de nye figurer nedenfor, og en trailer for DLC-pakken længere nede.

Plants vs Zombies: Garden WarfarePlants vs Zombies: Garden WarfarePlants vs Zombies: Garden WarfarePlants vs Zombies: Garden Warfare
Plants vs Zombies: Garden Warfare
HQ

Relaterede tekster

Plants vs Zombies: Garden WarfareScore

Plants vs Zombies: Garden Warfare

ANMELDELSE. Skrevet af Jonas Mäki

PopCaps megapopulære tower defense-spil har taget springet over til actiongenren med dødskampe for 24 spillere. Vi tester om det kan matche originalen.Indlæser mere indhold