Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Guild Wars

Nyt Guild Wars på vej

Jeff Strain løfter sløret

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

NCsoft har netop afsløret, at der er en tredje kampagne på vej til det evigt populære Guild Wars. Spillet har været på drejebænken siden november sidste år, og har altså allerede nu en hel del indhold på bagen.

HQ

Detaljer omkring spillet ventes at være klar om en lille måned, når E3 2006 skydes i gang i Los Angeles. Her har NCsoft også lovet at vise deres andre onlinespil frem, nemlig: Tabula Rasa Dungeon Runners, Exteel og Aion.

Relaterede tekster

Guild WarsScore

Guild Wars

ANMELDELSE. Skrevet af Nicolas Elmøe

Et MMORPG uden en månedlig betaling? En stor og gennemført verden og masser af timers underholdning? Guild Wars har det hele.

Guild Wars får en grafisk overhaling

Guild Wars får en grafisk overhaling

NYHED. Skrevet af Mikael Jensen

Selvom Guild Wars udkom for 13 år siden og endda har fået en efterfølger, så har ArenaNet stadig valgt at holde spillet i live, og for første gang i længere tid har...Indlæser mere indhold