Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Call of Duty 3

Nyt indhold til Call of Duty 3

Lidt gratis og lidt for penge

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Activision har her til morgen meddelt, at firmaet forventer at kunne forære en gratis multiplayerbane væk i de kommende uger til Xbox 360-udgaven af Call of Duty 3.

Samtidig har firmaet også meddelt, at der vil være mulighed for at købe en såkaldt Valor Map Pack bestående af fem multiplayerbaner for 800 Microsoft points. Denne pakke forventes på gaden engang i begyndelsen af det kommende år.

Call of Duty 3
Call of Duty 3
Call of Duty 3

Relaterede tekster

Call of Duty 3Score

Call of Duty 3

ANMELDELSE. Skrevet af Martin B. Larsen

Call of Duty 3 får også en tur på PlayStation 3, og Martin har kastet sig ud i livet som soldat under Anden Verdenskrig. Er PS3-ejere lige så heldige som deres X360-fætre?

Call of Duty 3Score

Call of Duty 3

ANMELDELSE. Skrevet af Henrik Bach

Nintendos første slag mod Sony og Microsoft udkæmpes i Normandiet. Henrik er draget i krig for at redde verden endnu engang. Hør alt om Wii-udgaven...

7
Spil Call of Duty 3 på Xbox One

Spil Call of Duty 3 på Xbox One

NYHED. Skrevet af Mikael Jensen

For nyligt kunne Xbox One-ejere glæde sig over at bryde den moderne og fremtidige krigsførelse, ved at kunne spille Call of Duty 2, der har rødderne tilbage i 2....Indlæser mere indhold