Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Dead Rising

Nyt indhold til Dead Rising

Få nogle nye klude, din frækkert

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Dead Rising er et sjov og anderledes spil, det kan de fleste være enige om. Sådan har mere end en million mennesker det i hvert fald, for det antal eksemplarer er spillet blevet langet over disken i. Og for at fejre det, så har Capcom beslutte sig for at frigive nogle nye kostumer, temaer og billeder.

De nye kostumer er et hvidt habit sæt, et nålestribet og advokat sæt. Alle er helt gratis og dukker naturligvis op i spillet, når du som vanligt har downloadet nøglen til dem. Derudover er der en række temaer, disse koster penge - nærmere betegnet 150 Microsoft points.

Dead Rising
Dead Rising
Dead Rising

Relaterede tekster

Dead RisingScore

Dead Rising

ANMELDELSE. Skrevet af Thomas Tanggaard

Tag til Willamette og se en kødrand af udøde, stavrende zombier. Tanggaard har fundet arbejde som fotojournalist, og har brugt de sidste 72 timer i et indkøbscenter i Colorado.

2
Søndagsspecial: Dead Rising

Søndagsspecial: Dead Rising

NYHED. Skrevet af Philip Lauritz Poulsen

Dead Rising var en af de spil, som var med til at gøre Xbox 360-konsollen til et kæmpe hit. Den overdrevne og fjollede vold var lige hvad de fleste gamere havde savnet på...Indlæser mere indhold