Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Gran Turismo 5

Nyt indhold til Gran Turismo 5

Mere køreglæde på PSN i dag

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Motegis østbane blev forleden brugt i forbindelse med afslutningen på kvalifikationsprocessen til GT Academy 2012. Mere end én million mennesker verden over hentede GT Academy-demoen med de hurtigste tider fra de deltagende GT Academy 2012-lande i håbet om at kunne slå dem og derved sikre sig en plads i næste runde af konkurrencen, der afvikles i samarbejde med Nissan.

Twin Ring Motegi-banen i Japan er den seneste virkelige bane, der er blevet genskabt ned til mindste detalje til Gran Turismo 5. Motegis to baner er tilgængelige i fire forskellige opsætninger i den yderst populære bilsimulator til PlayStation 3 - og pakken kan nu hentes i PlayStation Store.

Den nye Scion FR-S '12-bil er også tilgængelig i GT5 og tilføjer efter sigende en imponerende og kompakt FR (frontmotor, baghjulstrukket) sportsbil fra Scion til Gran Turismo 5. Bilen er angiveligt designet specifikt med henblik på optimal køreglæde. Bilen er en bror til Toyota 86, der sælges i Japan.

Indholdet er nu tilgængeligt på PSN.

Gran Turismo 5
Twin Ring Motegi-banen har både en oval bane samt en almindelig bane i sin opsætning. Den 2,4 kilometer lange ovale Superspeedway bruges for det meste til amerikanske motorløb, mens den 4,8 kilometer lange almindelige bane lægger asfalt til løb som Super GT og Formula Nippon. Indholdspakken indeholder ikke blot disse to baner, men også øst- og vestbanerne, der opstår, når den almindelige bane opdeles i to separate baner.

Relaterede tekster

Gran Turismo 5Score

Gran Turismo 5

ANMELDELSE. Skrevet af Thomas Blichfeldt

Efter fem og år otte måneders venten har Gamereactors racing-orakler endelig sat karakter på Gran Turismo 5. Årets bedste spil eller en skuffelse? Læs anmeldelsen og få svaret!

Gran Turismo 5: PrologueScore

Gran Turismo 5: Prologue

ANMELDELSE. Skrevet af Henrik Bach

Polyphony giver en forsmag på GT 5's optimerede bilfysik og fremragende fartfornemmelse. Henrik har været ude på asfalten og give den gas...Indlæser mere indhold