Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Gears 6

Nyt jobopslag bekræfter singleplayer-kampagne i Gears 6

The Coalition har tydeligvis ikke glemt seriens rødder.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Gears 5 blev lanceret tilbage i 2019, men selvom der ofte ikke er mere end tre, fire år mellem udspil i den populære serie, så har vi ikke rigtigt set noget til efterfølgeren. Den lidt længere udviklingstid på Gears 6, skyldes nok den ene ting, vi rent faktisk har fået bekræftet om spillet - at det bliver udviklet i den nye Unreal Engine 5.

HQ

Nu har vi dog fået en lille smule mere information om spillet, takket være et nyt jobopslag for en Lead Mission Designer. Her bliver en af opgaverne, at arbejde "across disciplines in managing the prioritization, implementation, and scope of the game's single player campaign."

Det kommer på ingen måde som en overraskelse, at Gears 6 (eller hvad spillets titel må blive) indeholder en singleplayer-kampagne, da det altid har været en af seriens absolutte styrker. Men i en tid, hvor flere og flere udviklere vælger at nedprioritere den rene singleplayer-oplevelse til fordel for live-service elementer og online multiplayer, er det alligevel betryggende, at The Coalition ikke har glemt seriens rødder.

Hvad synes du om kampagnerne i Gears of War-serien?

Gears 6

Relaterede teksterIndlæser mere indhold